Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
“I like Eminescu” se amână
Centrul Cultural Carei  - Miercuri, 26 Ianuarie 2011

Centrul Cultural al Municipiului Carei anunţă că se amână concursul interşcolar intitulat "I like Eminescu!” de pe data de 31 ianuarie pe data de 18 februarie, ora 17. Locaţia, condiţiile de înscriere şi de desfăşurare rămân neschimbate. Termenul limită de înscriere este 15 februarie, ora 16.00.

 

Motivul amânării concursului este legat de cererea unor instituţii de învăţământ de a prelungi perioada de pregătire. Lansăm pe această cale o invitaţie tuturor instituţiilor de învăţământ din judeţul Satu Mare de a participa la acest eveniment cultural.

 

La concurs pot participa elevi, individual, sau în echipe, cu scurte momente scenice, de maxim 10 minute, care să aibă la bază opera poetică şi/sau viaţa lui Eminescu.. Înscrierile se pot face online, la adresa festivalulspot@yahoo.com. Vă rugăm, ca în momentul înscrierii, să precizaţi şcoala de provenienţă, numele elevilor şi al echipelor, textele care stau la baza momentului scenic şi durata acestuia.

 

Precizăm că în construcţia scenică a momentelor sunt admise absolut orice elemente spectaculare. De exemplu, elevii pot folosi instrumente muzicale, pot cânta, se pot folosi de proiecţii, inserţii video, etc, dar nici un participant sau echipă înscrisă în concurs nu se poate limita la o simplă recitare a unei poezii.

 

Centrul Cultural Carei vă oferă sprijin logistic în măsura posibilităţilor, iar în cazul în care solicitaţi, vă oferim şi sprijin de specialitate, în cadrul unei întâlniri, fixate din timp, cu fiecare concurent sau echipă participantă. Solicitări în acest sens pot fi formulate pe aceeaşi adresa de email, până în data de 15 februarie. 

 

Persoană de contact:  Paul Sarvadi 0771 526 525

1449 vizite
Distribuie pe